SH Elektro AS utfører alt innen elektriske installasjoner. Ta kontakt med oss for å høre mer om våre tjenester – vi løser det meste for de fleste.

Nybygg

zero-take-WvHrrR1C5Po-unsplash

Vi utfører montering og installering på nybygg. Kabling av nytt elektrisk anlegg, monterer og installerer elektriske apparater, varmekabler, belysning osv. Vi har også gode løsninger på smarthus teknologi.

Elbil Lader

zaptec-ad2w_f34t4I-unsplash..

Industri

maria-lupan-hy97yy3e03A-unsplash

SH Elektro AS utfører oppdrag innen industri. Vi har her bred erfaring og god kompetanse innad i firmaet da vi har hatt flere oppdrag for store aktører på industrimarkedet, innenfor olje, elkraft og jernbaneverket.

Solceller

Vi tilbyr Solcellepakker for selvmontering, eller nøkkelferdig anlegg. Microinverterene vi bruker gjør at man vil få full oversikt over hvert enkelt panel. I tillegg er dette en tryggere og finere installasjon i forhold til String-Inverter

Varmepumpe

varmepumpe

Rehabilitering

IMG_2114

Du kan trenge oss gjerne i forbindelse med renovering av boligen din, eller kanskje i alle fall deler av den. Har du et eldre hus, kan det være en fordel å få lagt nytt elektrisk anlegg, når man først er i gang med en større rehabiliteringsjobb.

Kontakt oss

Telefon: 96 00 60 86
E-post: post@shelektro.no


Adresse:

SH Elektro
Vallesverdsveien 804
4790 LILLESAND


SH Elektro Salgskontor
Hunsfos Næringspark
4706 Vennesla